1. ESTÜ Öğrenci Spor Etkinlikleri (Esame Listesi, Kurallar ve Etkinlik Programı)

Fakültemizin Değerli Akademik, İdari Personelleri ve Öğrencileri

Üniversitemiz Rektörlüğünün ve Sağlık, Kültür, Spor Daire Başkanlığının organizasyonuyla bu sene gerçekleştirilecek "1. ESTÜ Öğrenci Spor Etkinlikleri" ile ilgili kurallar ve fikstür aşağıda verilmiştir. Fakültemiz bu sene, Voleybol (K), Voleybol (E), Basketbol (E) ve Futsal (E) olmak üzere toplam 4 takım ile etkinliklere katılacaktır. Fakülte takımlarımızda görev alan öğrencilerimizi desteklemek üzere sizleri maçlara davet eder, bilgilerinize sunarız.

(Not: İdlib’de yaşanan üzücü kayıplarımızla ilgili YÖK tarafından üniversitemize gönderilen yazıya istinaden Rektörlük makamınca 3-4 Mart 2020 tarihlerinde yapılması planlanan Futsal ve Basketbol maçları ileri tarihe alınmıştır. Maçların yeni tarih listesi aşağıdadır. )

Basketbol,Futsal ve Voleybol Fikstür (revizyon tarihi 02.03.2020)

Kurallar

Takım Esame Listesi