"13. Proje Fuarı ve Yarışması" Sertifika ve Ödüller hk.

Değerli Öğrencilerimiz

13. Proje Fuarı ve Yarışması (https://mfprojefuari.eskisehir.edu.tr/ )etkinliğine katılım gösteren öğrencilerimiz için ödüller ve basımı tamamlanan sertifika/ kitapçıklar Dekanlığımıza ulaşmış olup dağıtımına başlanmıştır.
Etkinliğe katılım gösteren tüm öğrencilerimiz "Katılım sertifika"larını ve derece alan öğrencilerimiz ise "Ödül  paketi + Başarı sertifika"larını" aşağıda belirtilen kişilerden teslim alabilirler.

Başarı sertifikaları ve Ödül paketi (Dereceye giren öğrenciler, Dekanlık sekreteri Mukadder TÜRKER'den imza karşılığı teslim alacaklar. Dereceye giren proje ve öğrencilerin listesi)

Teşekkür sertifikaları (Fuar ve öğrenci konferansında görevli öğrenciler,  Dekanlık sekreteri Mukadder TÜRKER'den teslim alacaklar. Görevli öğrenci listesi

Katılım sertifikaları (Fuara katılan tüm öğrenciler, MF öğrenci işleri birimi personeli Arda KURBAN'dan teslim alacaklar.)

Not1: Fakülteye gelme ihtimali olmayan öğrencilerimizin Başarı sertifikalarını (ödüllerini), Teşekkür sertifikalarını yakınları/arkadaşları teslim alabilir. Öncesinde teslim alacak kişinin ad-soyad bilgisinin mukaddert26@gmail.com adresine gönderilmesi zorunludur.
Not2: Fakülteye gelme ihtimali olmayan öğrencilerimizin Katılım Sertifikalarını yakınları/arkadaşları teslim alabilir. Öncesinde teslim alacak kişinin ad-soyad bilgisinin ardakurban@eskisehir.edu.tr adresine gönderilmesi zorunludur.

Bilgilerinize sunulur.