2019-2020 Bahar Dönemi Bütünleme Sınavları

2019-2020 Öğretim yılı Bahar Döneminde uzaktan verilen derslerin Bütünleme Sınavları, güncellenmiş akademik takvim uyarınca 30 Haziran - 5 Temmuz 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Ortak kodlu dersler için hazırlanan sınav programı ekte sunulmuştur. Bölüm dersleri için bölüm web sitelerine bakılması gerekmektedir.

Önemli NOT-1:  Öğrencilere yapılacak duyurularda; ÖĞRBİLSİS ve CANVAS sisteminden gelecek mesajları kontrol etmeleri, resmi iletişim kanallarından yapılacak duyuruları takip etmeleri ve sınavlar başlamadan derslerin öğretim üyeleri ile temasa geçilmesi gerektiği hatırlatılmalıdır.

Önemli NOT-2:  Öğretim üyelerine; ÖĞRBİLSİS ve CANVAS sistemi üzerinden sınavlar ile ilgili gerekli bilgilendirmelerin öğrencilere yapılması gerektiği hatırlatılmalıdır.