Azami Süre Ek Sınav Programı-2021 Güz

Eskişehir Teknik Üniversitesi Senatosu’nun 22 Haziran 2021 tarih ve 17/1 Sayılı “Eğitim-Öğretime Devam Eden Öğrencilerden Azami Süre Sonunda Mezun Olamayan Öğrencilere Verilen Ek Sınav Esasları” kararı uyarınca ilan edilen tarihlerde başvuran ve başvurusu kabul edilen öğrenci listesi ve sınav prıgramları aşağıda verilmiştir.

Eskişehir İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun 27. 08. 2021 tarih ve 39 sayılı kararı gereği;  Üniversitemizin birimlerine her girişte HES kodu üzerinden aşılı/geçirilmiş hastalık (Covid-19 hastalığı sonrası bilimsel olarak bağışık kabul edilen süreye göre) veya azami 48 saat önce yapılmış negatif PCR testi sorgulaması yapılacak olup, ibraz etmemeniz halinde Üniversitemizin tüm birimlerine girişiniz kısıtlanacaktır. Üniversitemize gelmeden önce Covid-19 aşılarınızı mutlaka 2 doz olarak tamamlatınız.

EK-1 Sınavında Başarılı Olan (DD veya daha yüksek harf notu alan) Öğrenciler EK-2 Sınavına GİRMEYECEKLERDİR.