Azami Süre Sonunda Mezun Olamayan Öğrencilere Verilen Ek Sınavlar Hakkında

Eskişehir Teknik Üniversitesi Senatosu’nun 22 Haziran 2021 tarih ve 17/1 Sayılı “Eğitim-Öğretime Devam Eden Öğrencilerden Azami Süre Sonunda Mezun Olamayan Öğrencilere Verilen Ek Sınav Esasları” kararı için tıklayınız.

2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 44. maddesiyle İlgili Uygulama Esasları için tıklayınız.

2020-2021 Bahar Dönemi sonu itibariyle azami öğretim süresini dolduran öğrencilerin, sınava girmek istedikleri başarısız derslerini (harf notu FF, YZ ve DZ olan dersler) gösteren danışman onaylı dilekçelerini 03 Eylül 2021 tarihi mesai bitimine kadar Fakültemize iletmeleri gerekmektedir.

Not-1: Hiç alınmayan dersler ile uygulamalı olup doğrudan sınavı yapılamayan dersler için ek sınav hakkı yoktur.

Not-2: Sınavlar fakültede pandemi önlemlerine uygun şekilde yüz yüze olarak gerçekleştirilecektir.

Ek Sınav Tarihleri: 14-18 Eylül 2021

Sınav Programı İlan Tarihi: 10 Eylül 2021

Ek sınav Başvuru Dilekçe Örneği için tıklayınız.

Azami Öğretim Süresini Dolduran Öğrencilerin İşlem Süreçleri Kontrol Tablosu için tıklayınız.

Başvurular şahsen ya da muhfakoib@eskisehir.edu.tr e-posta üzerinden (Konu kısmına Azami Süre EkSınav- AD SOYAD yazılarak) yapılabilecektir.