Dekanlığımızca 01-03 Mayıs 2020 tarihlerinde organize edilen Öğrenci-Öğretim Elemanı buluşmaları sonuçları

Değerli Öğrencilerimiz ve Öğretim Elemanlarımız.

Dekanlık yönetimimizin organizasyonu ve Bölüm başkanlıklarımızın destekleri ile 01-03 Mayıs 2020 tarihlerinde online olarak Zoom ortamında düzenlediğimiz; Öğretim Elemanlarımız ve öğrencilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşen bölüm toplantılarımız tamamlanmıştır.
Toplantılar; bilgi paylaşımı ve soru/cevap şeklinde yürütülerek; öğrencilerimize güncel bilgiler aktarılmaya çalışılmış ve gelen sorular ilgili kişiler tarafından yanıtlanmıştır. Öğrenci ve öğretim elemanlarından gelen öneriler ilgili makamlara iletilmek üzere kaydedilmiştir.
Toplantılarda bahsedilen konular özetle şu şekildedir;
  • Uzaktan eğitim süreci
  • Derslerin senkron/asenkron yürütülmesi
  • Güncellenen Akademik takvim
  • Sınavların gerçekleştirilme şekli
  • Uygulama dersleri için sıkıştırılmış ek program takvimi
  • Normal/online stajlar
  • Bitirme projeleri ve Proje Fuarı
  • Mezun durumundaki öğrencilerin durumu
  • Yaz okulu
  • Pandemi sonrası üniversiteye ulaşım
  • Üniversitemiz mekanları için alınacak tedbirler
  • Bölümler özelinde bazı derslerin durumu
  • Ortak derslerin durumu.

2-3 saatlik zaman dilimi aralıklarında gerçekleşen ve öğrencilerimiz açısından verimli geçtiğini düşündüğümüz etkinliklerimize katılımlarından dolayı tüm katılımcılara teşekkür eder sağlıklı günler dileriz.