ESTÜ Genç Pazar Öğrenci Bursu hk

Değerli Öğrencilerimiz

ESTÜ Genç Pazar, üniversitemiz gönüllü öğretim üyeleri tarafından aktif çalışmalarını devam ettirmektedir. Bu kapsamda bağış edilen yeni/kullanılmış her türlü eşyanın satışı Mühendislik Fakültesi, Endüstri mühendisliği giriş katındaki mekanında her ayın ilk cuma günü yapılmaktadır.
Toplanan gelirle öğrencilerimize aylık küçük bir maddi destek sağlanması planlanmaktadır. ESTÜ Genç Pazar, Mühendislik Fakültesine kayıtlı ve durumu iyi olmayan 2 adet öğrencimize aylık burs desteği sağlayacaktır. Bahar döneminin sonuna kadar burs ödemesi yapılacaktır.

• Burs Başvuru formu bilgisayar ortamında doldurulup imzalandıktan sonra 20 Ekim 2021, Çarşamba günü mesai bitimine kadar Fakülte evrak kayıt servisine elden teslim edilmeli veya muhfak@eskisehir.edu.tr adresine e-posta ile gönderilmelidir. (İmzasız evraklar geçersiz sayılacaktır.)
  • Başvuru yapan öğrencilerin evrakları, Fakülte Burs Komisyonu tarafından değerlendirildikten sonra burs alacak öğrenciler belirlenecek ve isimleri ESTÜ Genç Pazar yönetimine bildirilecektir.

Burs Başvuru Formu için tıklayınız

Bilgilerinize sunulur.