Fakültemiz Dış Danışma Kurulu 2020 yılı 2. Toplantısı Gerçekleştirildi.

Fakültemiz Dış Danışma Kurulu 2020 yılı 2. toplantısı Dekanlık yönetimi ve Dış Danışma Kurulu (DDK) üyelerinin katılımı ile 29 Aralık 2020 Salı saat 13:00 ile 14:30 arasında gerçekleştirildi. Toplantıya  Fakülte Dış Danışma Kurulundan Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Planlama Uzmanı  Sn. Nalan Tepe Şençayır, Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Eskişehir Şube Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ender Kelleci, TŞFAŞ Eskişehir Şeker Fabrikası Kimya Mühendisi Sn. Yusuf Faik Demiral, Entekno AŞ. Yönetici Ortağı Sn. Dr. Oktay Uysal, ESOGÜ Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Sn. Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, ICI Teknoloji Sanayi ve Ticaret A.Ş. Kurucu Başkanı Sn. Kenan Işık, ALZ Grup Uluslararası Fuar Kongre ve Danışmanlık AŞ. Genel Müdür Yardımcısı Sn. Server Seçer uzaktan canlı olarak katıldı. Fakültemiz adına Dekanımız Prof.Dr. Süleyman KAYTAKOĞLU, Dekan Yardımcıları Dr.Öğr.Üyesi Şener AĞALAR, Dr.Öğr.Üyesi M.İnanç ONUR ve Fakülte Sekreteri Mehmet GÜL evsahipliği yaptı.

Topantıda ilk olarak Dekanımız Prof.Dr. Süleyman KAYTAKOĞLU bir önceki toplantıda görüşülen konular hakkında ve fakültemizin 2020 yılı faaliyetlerini içeren bir sunum gerçekleştirdi.  Toplantının ikinci kısmında ise üniversitemizin 2021-2025 stratejik planı kapsamında fakültemizin vizyon, misyon ve temel değerlerinin güncellenmesi, birim öğrenme çıktları ile uzaktan öğretim süreçleri hakkında görüş ve öneriler alındı.Toplantı karşılıklı iyi dilekler ile son buldu.