Geleceğin Mühendisleri Uluslararası Öğrenci Sempozyumu (EFİS 2020)

Değerli Öğrenciler, Araştırmacılar ve Öğretim Üyeleri

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Geleceğin Mühendisleri Uluslararası Öğrenci Sempozyumu' na (EFİS 2020) sizleri davet ediyoruz.

Son üç yıldır ZBEÜ Mühendislik Fakültesinde gerçekleştirilen sempozyum bu yıl Covid-19 salgını nedeniyle Online olarak düzenlenecektir.

Sempozyumumuz;
-Özellikle lisans ve lisansüstüöğrencilerinin çalışmalarını sunabilecekleri ve tecrübe edinebilecekleri bir ortam oluşturmayı hedeflemektedir.
-Multidisipliner olup bütün mühendislik dallarından gelecek bildirilere açıktır.
-Yerli ve yabancı bilim insanlarından oluşan geniş bir bilim kuruluna sahiptir.
-Sempozyumumuz tamamen ücretsizdir.
-Sempozyum sonunda ISBN numaralı bildiriler kitapçığı yayınlanacaktır.
-Sempozyuma özetyada tam metin ile katılım sağlanabilmektedir.
-Tam metin bildiriler arasından seçilen belli sayıdaki çalışma Karaelmas Fen ve Mühendislik Dergisi’nde yayınlanacaktır.

Siz değerli hocalarımızın ve danışmanlığını yaptığınız öğrencilerin katılımları bizleri onurlandıracaktır.

Detaylı bilgi için;    http://efis.beun.edu.tr/    adresini ziyaret edebilirsiniz.