Geleneksel Onur ve Yüksek Onur Belgeleri Takdim Töreni ve Hizmet Ödülleri Sertifika Takdim Töreni

Fakültemizin Değerli Öğrencileri, Akademik ve İdari Mensupları

2019-2020 Öğretim Yılı Bahar dönemi verilerine göre Onur ve Yüksek Onur Belgesi almaya hak kazanan öğrencilerimize belgelerini takdim töreni ve 2020 yılı Hizmet Ödülleri sertifika takdim töreni 05 Ocak 2021, Salı günü saat 11:00’de online olarak Zoom platformu üzerinden rektörümüz Prof.Dr. Tuncay DÖĞEROĞLU 'nun teşrifleri ile gerçekleştirilecektir.

Onur ve Yüksek Onur Belgesi almaya hak kazanan öğrencileri gösterir çizelgeler Fakültemiz web sayfasında ilan edilmiştir.

Program Akışı
11:00 Onur ve Yüksek Onur Belgesi Takdim Töreni
12:00 Hizmet Ödülleri Sertifika Takdim Töreni
12:30 Canlı Enstrümental (Bağlama) Performans (Arş. Gör. Dr. Altan ONAT)
12:45 Kapanış

Zoom bağlantı bilgileri: https://zoom.us/j/93106047808

Meeting ID: 931 0604 7808

Öncelikle, geleceğimizi emanet edeceğimiz öğrencilerimizin başarılarını ödüllendirip, mutluluklarını paylaşacağımız ve ardından 2020 yılında aramıza katılan personelimizi takdim edeceğimiz törene katılımınızı rica ederiz.

Tüm öğretim üyelerimize, öğretim elemanlarımıza öğrencilerimizin başarısındaki değerli katkıları ve emekleri için teşekkür ederiz.