Mühendislik Fakültesi, “Araştırma Görevlisi Temsilcisi” seçim süreci (ilan tarihi 24.11.2020)

Sayın Araştırma Görevlileri

Rektörlüğümüzden gelen ekteki yazıya istinaden; Mühendislik fakültesi araştırma görevlisi temsilcisi seçimi aşağıdaki sürece göre, Fakülte seçim kurulu tarafından yürütülecektir. ESTÜ Araştırma Görevlisi temsilciliği yönergesi ve fakültemizde yapılacak seçime katılacak araştırma görevlisi listesi ektedir. Pandemi koşulları ve ek’teki yönergenin 8. Maddesinin 2. Fıkrası gereği; temsilci seçimi, gerekli tedbirler alınarak online ortamda (googleforms) gerçekleştirilecektir. Gereğini rica ederiz.

ESTÜ Araştırma görevlisi Temsilciliği Yönergesi

Aday Başvuru Formu

Seçim Takvimi

24.11.2020, saat 17:00’a kadar:  Seçmen listelerinin ilanı (E-posta ve Fakülte web sayfası) ve liste ile ilgili itiraz/düzeltme taleplerinin muhfak@eskisehir.edu.tr adresine bildirilmeye başlanması.

08.12.2020, saat 17:00’a kadar: Seçmen listelerinin kesinleşmesi ve ilanı (E-posta ve Fakülte web sayfası) Kesinleşmiş Seçmen Listesi

10.12.2020, saat 17:00’a kadar: Fakülte Araştırma görevlisi temsilcisi adaylarının isimlerini muhfak@eskisehir.edu.tr adresine bildirmesi,

11.12.2020, saat 09:00’a kadar: Fakülte Araştırma görevlisi temsilcisi adaylarının ve elektronik oylama formunun ilanı (E-posta ve Fakülte web sayfası)

(Fakülte Araştırma Görevlisi Temsilcisi için tek aday başvuruda bulunmuştur. Endüstri Mühendisliği Bölümünden Araş. Gör. Zeliha ERGÜL AYDIN)

15.12.2020 Seçimin online ortamda  gerçekleştirilmesi.

16.12.2020 Seçim sonuçlarının ilanı. (E-posta ve Fakülte web sayfası).

Fakülte Seçim Komisyonu