- Anasayfa
- Fakültemiz
- Bölümler
- Eğitim Öğretim
- Araştırma
- Sürekli İyileşme
- Öğrenciler
- Aday Öğrenciler
- Mezunlarımız
- Etkinlikler, Etkinlik Mekanları ve Programları
- Fakülte ve Bölümlerin Etkinlik Geçmişi (01.01.2020'den itibaren)
- Fakülte Seminer Salonu (160 kişilik)
- Dekanlık Toplantı Salonu (30 kişilik)
- Dekanlık Camekan Oda (10 kişilik)
- Çevre Müh. Toplantı Odası (15 Kişilik)
- Çevre Sorunları Arş. ve Uyg. Mrk. Seminer Salonu (50 Kişilik)
- Çevre Sorunları Arş. ve Uyg. Mrk. Toplantı Odası (15 Kişilik)
13. PROJE FUARI VE YARIŞMASI ve 1. ÖĞRENCİ KONFERANSI
Eskişehir Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi geleneksel Proje Fuarı ve Yarışması Zoom Meeting Platformu üzerinden gerçekleştirilen açılış töreni ile başladı. Bu yıl 13. sü yapılan etkinliğin açılış törenine Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Kaytakoğlu, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli’nin yanı sıra sanayi temsilcileri, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.
Açılış programı Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Canan Gün’ün konuşması ile başladı. 2018 yılından bu yana yeniden yapılanma sürecinde olan Eskişehir Teknik Üniversitesi’nin her koşulda öğrenci odaklı, bilimsel projelere ağırlık veren bir üniversite olduğunun altını çizen Gün, “Pandemi ile mücadele ettiğimiz bu zor günlerde bile bizlerden desteğini esirgemeyen, böyle önemli bir etkinliği düzenleyen Eskişehir Teknik Üniversitesi’nin öğrencisi olduğum için gurur duyuyorum” dedi. Üniversite hayatı boyunca tüm hocalarının kendisine gönüllü olarak rehberlik ettiğinin de altını çizen Gün, “Üniversite hayatımız boyunca hocalarımız tarafından bizlere aktarılan bilgiler doğrultusunda bizlere, Üniversitemize ve Ülkemize yararlı olacak bir proje geliştirmeyi hedefledik. Bu projelerin hazırlanması sırasında hocalarımız tarafından bizlere hem akademik hem de sektörel anlamda değer katan; zaman yönetimi, kriz yönetimi, takım çalışması gibi birçok yeteneği geliştirme fırsatı tanındı. Mühendislik Fakültesi’nin düzenlediği ve Sanayi Odası’nın desteklediği bu proje fuarı ve yarışması sayesinde sanayi ile bir araya gelme fırsatı elde ettik” dedi.
Dekan Prof. Dr. Süleyman Kaytakoğlu: “Mühendis adayları için iş dünyası ile buluşmak adına önemli fırsat”
Bu yıl 13. sünü düzenlediğimiz Proje Fuarı ve Yarışması etkinliğinin pandemi ile mücadele faaliyetleri kapsamında çevrimiçi olarak gerçekleştirildiğini vurgulayarak söze başlayan Dekan Prof. Dr. Kaytakoğlu, “Sanayicilerimizin ihtiyacına yönelik nitelikli araştırma projelerinin üretilmesinde ve bilgi ve teknolojilerin sanayiye aktarılmasında köprü oluşturacağına, mühendis adaylarımıza iş dünyası ile buluşma açısından fırsat sağlayacağına inandığımız “Mühendislik Fakültesi 13. Proje Fuarı ve Yarışması” etkinliğinin açılışını gerçekleştirmek üzere bir aradayız. Öğrencilerimizin büyük emek harcayarak ve çaba sarf ederek ortaya çıkarttıkları 200 projeyi sizlere takdim etmekten onur duyar ve tüm öğrencilerimize başarılar dilerim” dedi.
Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli: “Hızla gelişen Eskişehir sanayisi ve Türkiye sanayisi ile iyi eğitim almış ve yetişmiş; birkaç dalda uzmanlığı olan kalifiye elemanı bir araya getiren bir etkinlik”
Küpeli, Mühendislik Fakültesi Proje Fuarı’nın 13 yıldan bu yana sürdürüldüğünü belirterek söze başladı. Başlangıcından bu yana, yaratıcı fikirlerin bir araya gelmesini sağlayan proje fuarının hızla gelişen Eskişehir sanayisi ve Türkiye sanayisi ile iyi eğitim almış ve yetişmiş; birkaç dalda uzmanlığı olan kalifiye elemanı bir araya getirdiğini de vurguladı. Küpeli, “Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi olarak yapıcı ve üretken olmak adına sorunlara çözüm üretmeye çalışan sanayicilerimize yardım ve desteğini üreterek ortaya koyan tüm projelere kapımızın açık olduğunu ifade etmek isterim” şeklinde konuştu. Pandemi sürecinin ardından yeni bir dünya düzeninin hâkim olacağını da sözlerine ekleyen Küpeli “Bu değişim ve yeni düzen ancak siz değerli öğrencilerimiz ve kendisini geliştirmiş olan insanların gücü sayesinde mümkün olacaktır. Sizlerden beklentilerimiz okulunuzdan mezun olduğunuzda mesleki eğitiminizin bittiği yanılgısına kapılmamanızdır. Mümkün mertebede yüksek lisans ve doktora eğitiminize devam ederek bir alanda uzmanlaşmanız ve kendinizi geliştirmeye devam etmeniz başlıca temennimizdir” dedi.
Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş: “Amacımız, fark yaratan projeleri sanayiciler ile bir araya getirmek”
Mühendislik Fakültesi Proje Fuarı ve Yarışması etkinliğinin 2008 yılından. Bu yana sanayi ile iş birliği içerisinde sürdürüldüğünü belirten Kesikbaş, “8 farklı alanda 400’ü aşkın öğrencimizin 200 proje ile bu yıl 13.sünü gerçekleştirdiği bu etkinlikte yer almaktan mutluluk duyuyoruz. Bu fuar ve yarışma kapsamında; kısıtlı kaynaklara en doğru şekilde kullanmak, üniversitelerde ve sanayilerde AR-GE faaliyetlerinin çoğaltılmasını sağlamak ve verimliliği artırmak, sanayicilerimizin bilimsel ve teknolojik gelişmelere daha yakın olmasını sağlamak gibi başlıca hedeflerimiz bulunmaktadır. Ayrıca üniversitelerimizin sanayinin ihtiyaç duyduğu alanlara yönlenmesinin temin edilmesi, mühendislerin teknolojik ve bilimsel tabanlarının da kuvvetlendirilmesi, üretime olan ilgilerinin de artırılmasını hedefliyoruz” şeklinde konuştu.
TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal: “Üniversitelerin görevi sadece sanayiye bilgi aktarmak değil; hedefe ulaşma yolunda geri beslemeli olarak sanayi ile ilişki içinde olmaktır”
Günümüzde dijitalleşmenin getirdiği avantajlar sayesinde proje tabanlı eğitim ve öğretimin ilkokul çağına kadar indiğini belirten TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Mandal, “Bu projenin ilk olarak hayata geçirildiği 2008 yılında günümüz imkanları maalesef bulunmuyordu. O dönemin şartları düşünüldüğünde ‘fark yaratan’ bir projeyi hayata geçirmek isteyerek yola çıkmıştık. Fakültemizin koridorlarında başlayan bu etkinliğin bu kadar geniş alana yayılabilmiş olması bizleri oldukça mutlu ediyor. 2008 yılında başlayan bu sürecin hala devam ediyor olması sürdürülebilirlik açısından oldukça kıymetli” dedi. Üniversitelerin görevlerinin sadece sanayiye bilgi ve teknolojik gelişmeler açısından bilgi aktarmak olmadığını da sözlerine ekleyen Prof. Dr. Mandal, “Üniversiteler, sanayiden aldıkları geri bildirimler ile süreci geri beslemeli olarak yönetmeli ve hedeflenen noktaya ulaşana kadar sanayi ile aynı süreçte yer almalıdır” dedi. Başkan Mandal, “Mühendislik Çözümleri ve Birlikte Geliştirme – Eskişehir Teknik Üniversitesi 13. Proje Fuarı ve Yarışması” başlıklı bir sunum gerçekleştirerek etkinlik kapsamında ulaşılması hedeflenen noktalardan bahsetti.
Rektör Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu: “Ürettiğimiz bilginin paylaşıldıkça değer bulacağına inanıyor ve topluma katkı sağlayacak bilgi üretmemiz gerektiğini önemsiyoruz”
Proje Fuarı ve Yarışması’nın 13 yıldır devan ediyor olmasının etkinliğe kurumsal kimlik kazandırdığını belirten Rektör Prof. Dr. Döğeroğlu, “Bu değerli projenin geçtiğimiz yıla nazaran artış göstererek devam ediyor olması bizleri oldukça memnun etti. Özellikle pandemi dolayısıyla sanal ortamda yapılmasına rağmen geçen yılki 12. Proje Fuarı ve Yarışması etkinliğine başvuran öğrenci ve proje sayısında meydana gelen ciddi artış bizi ziyadesiyle memnun etti” dedi. Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı’na geçen yıl 6 başvuru olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Döğeroğlu, bu yıl 46 başvuru yapıldığını ve bu başvurulardan 25’inin desteklenmiş olduğunu da vurgulayarak gurur verici bir gelişme olduğunu da ifade etti. Bu proje kapsamında en önemli beklentilerinin Eskişehir Teknik Üniversitesi öğrencilerini profesyonel hayata donanımlı bir biçimde uğurlamak olduğunu da sözlerine ekleyen Prof. Dr. Döğeroğlu konuşmasına şu şekilde devam etti: “Eskişehir Teknik Üniversitesi olarak bu proje ile ulaşmayı hedeflediğimiz stratejik hedeflerimiz kapsamında öğrencilerimizi 21. yüzyıl becerileri kazanmış olarak ve Birleşmiş Milletler’in “Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri” çerçevesinde , özellikle karmaşık, gerçek dünya problemlerinin çözümü konusunda farkındalığı yüksek ve deneyimli bireyler olarak buradan uğurlamak istiyoruz. Bunun için de gerekli her türlü faaliyeti yürütmeye, yenilikçi yaklaşımlar içerisinde öğrencilerimizin yanında olmaya özen gösteriyoruz” dedi. Sanayi – Üniversite iş birliklerinin Eskişehir Teknik Üniversitesi için oldukça önemli olduğunun da altını çizen Rektör Prof. Dr. Döğeroğlu, “Üniversitemizde ürettiğimiz bilginin paylaşıldıkça değer bulacağına inanıyor ve topluma katkı sağlayacak bilgi üretmemiz gerektiğini önemsiyoruz. Bu iş birliklerini güçlü kılabilmek için yenilikçi yaklaşımlar çerçevesinde çaba sarf ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Vali Özdemir Çakacak: “Mezuniyet sonrasında profesyonel yaşamda elde edeceğiniz her başarı hocalarınızı gururlandıracaktır”
Proje fuarı sayesinde önemli sanayi ve sektör için önemli projelerin sanayi ile bir araya geldiğini vurgulayarak söze başlayan Vali Çakacak, “Bundan sonra artık öğrendiklerinizi uygulamaya geçirerek kendi ayaklarınız üzerinde duracağınız yaşamın başka bir evresine adım atacaksınız. Bu nedenle hayata atılmanızın başlangıcı olan bu günlerin arzuladığınız yaşam için iyi bir başlangıç ve fırsat olmasını temenni ediyorum. Başta sizleri bugüne getiren aileleriniz ve sizlerin üzerinde büyük emekleri bulunan hocalarınız olmak üzere toplum olarak sizlerden ülkemizi gelişmiş ülkeler ligine yükseltmenizi; toplumun yaşam standardını yükselterek çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmanızı bekliyoruz” dedi.
Açılış töreni gerçekleştirilen yarışma kapsamında, Mühendislik Fakültesi’nin sekiz bölümünden öğrencilerin bitirme projeleri ile ilgili sekiz farklı oturumda jüri tarafından değerlendirmeler yapılacak.
Etkinlik açılış törenini YouTube üzerinden izlemek için lütfen tıklayınız.
Üniversitemiz web sayfası haber linki: https://www.eskisehir.edu.tr/haberler/muhendislik-fakultesi-13-proje-fuari-ve-yarismasi-kazananlari-belli-oldu-1590856206
Eskişehir Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi 13. Proje Fuarı ve Yarışması’nda sona gelindi. 29 Mayıs 2020 Cuma günü açılış töreni yoğun katılımla gerçekleştirilen geleneksel Proje Fuarı ve Yarışması, etkinlik kapsamında bu yıl ilki gerçekleştirilen Mühendislik 1. Öğrenci Sempozyumu, proje sunumları ve sertifika takdimi ile 30 Mayıs 2020 Cumartesi günü sona erdi.
Rektör Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Kaytakoğlu, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, Mühendislik Fakültesi Bölüm Başkanları, öğretim üyeleri, sanayi temsilcileri ve öğrencilerin yoğun katılımı ile Zoom Meeting platformu üzerinden online olarak gerçekleştirilen etkinlik, gün boyu proje sunumları ve projelerin değerlendirilmeleriyle devam etti.
Gizem Avcı: “Mesleki yeterliliklerimizi ve ürettiğimiz projeleri sanayi temsilcileri ile paylaşma fırsatı bulduk”
Etkinliğin düzenlenmesine katkıda bulunan öğrencileri temsilen söz alan Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü 4. sınıf öğrencisi Gizem Avcı, Eskişehir Teknik Üniversitesi’nin başta eğitim olmak üzere sosyal ve kültürel etkinlikler, seminerler ve proje fuarları gibi öğrenci odaklı etkinliklerle geleceğe donanımlı bireyler yetiştirmek amacıyla desteğini öğrencilerinden esirgemeyen bir üniversite olduğunu ifade ederek söze başladı. Mühendislik Fakültesi Proje Fuarı ve Yarışması’nın öğrenciler açısından oldukça önemli olduğunu da belirten Ak, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Mühendislik Fakültesi Proje Fuarı ve Yarışması sayesinde, eğitim öğretim faaliyetlerimizin sonucunda edindiğimiz mesleki yeterliliklerimizi ve ürettiğimiz projeleri sanayi temsilcileri ile paylaşma fırsatı bulduk. Üniversite eğitimimizi tamamlamadan bizleri sektör ile bir araya getiren bu önemli etkinlik için Üniversiteme ve fakülteme teşekkürlerimi sunarım”
Dekan Prof. Dr. Süleyman Kaytakoğlu: “Disiplinlerarası çalışma açısından fark yaratan bir etkinlik”
Mühendislik Fakültesi 13. Proje Fuarı kapsamında ilki düzenlenen “Mühendislik Fakültesi 1. Öğrenci Konferansı” etkinliğinin de Mühendislik Fakültesi öğrencilerine; disiplinlerarası çalışma, ekip çalışması, sözlü ve yazılı olarak kendilerini ifade edebilme gibi beceriler kazandırmada oldukça etkin rol oynadığını belirten Prof. Dr. Kaytakoğlu, “Her yönüyle fark yaratan Proje Fuarı ve Yarışması’ na bu sene ilkini düzenlediğimiz Mühendislik Fakültesi 1. Öğrenci Sempozyumu’nu da ekleyerek yıllardır sürdürdüğümüz geleneği daha iyiye taşımaya devam ediyoruz. Bu kapsamda projeleriyle derece elde eden öğrencilerimizi ve danışmanlarını gönülden kutluyorum” dedi.
Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş: “AR-GE, inovasyon ve bilimden uzaklaşmamalıyız”
Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş geleceğin gençlerin, elinde şekilleneceğini vurgulayarak sanayi ve sektör için öğrencilerin ve öğrencilerin fikirlerinin önemine dikkat çekti. Eskişehir Sanayi Odası olarak bu tür etkinliklerin sürdürülmesi gerektiğine inandıklarını ve gereken tüm desteği sağlayacaklarını da sözlerine ekleyen Cerrah, “AR-GE, inovasyon ve bilimden uzaklaşmamalı; aynı yolda yürümeliyiz” dedi.
Rektör Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu: “Her yıl yeni bir özelliği bünyesine alarak 13 yıldan bu yana devam eden bir etkinlik”
Mühendislik Fakültesi Proje Fuarı’nın Pandemi tedbirleri nedeniyle kısıtlı olan imkanlara rağmen kesintisiz olarak devam ediyor olmasının sürdürülebilirlik ve kurumsallaşma adına onur verici bir durum olduğuna değinen Rektör Prof. Dr. Döğeroğlu, “Emek ve sevgi ile yapılan her işin hak ettiği değeri bulacağına yürekten inanıyorum. Her yıl yeni bir özelliği bünyesine katarak 13 yıldan bu yana devam eden Mühendislik Fakültesi Proje Fuarı ve Yarışması’nın bu yıl bir ilki gerçekleştirerek öğrenci konferansını da sürece dahil etmesi bizleri oldukça memnun etti” dedi.
Konuşmaların ardından program, Mühendislik Fakültesi 13. Proje Fuarı ve Yarışması’ndan derece elde eden öğrencilere sertifika ve ödüllerinin takdim edilmesi ile devam etti.
Sırasıyla birincilik, ikincilik ve üçüncülük derecelerine değer görülen proje, öğrenciler ve danışmanları ise şu şekilde:
Bilgisayar Mühendisliği Bölümü:
1.lik Ödülü:
Proje Adı: Plant Expert – Plant Disease Detecting System
Öğrenciler: Esin Bahar Meşeli, Maabb Zakour
Danışman: Dr. Öğretim Üyesi Burcu Yılmazel
2.lik Ödülü:
Proje Adı: Tramvay Kaza Erken Uyarı Sistemi
Öğrenciler: Burak Zabcı, Mert Bal
Danışman: Öğr. Gör. Özgür Özşen
3.lük Ödülü:
Proje Adı: Scout
Öğrenciler: Nuri Akın, Özgü Kaya, Cem Ege Kılınçoğlu
Danışman: Doç. Dr. Alper Kürşat Uysal
Çevre Mühendisliği Bölümü
1.lik Ödülü:
Proje Adı: Geri Dönüştürülmüş Karbon Bazlı Malzemenin Amonyum Adsorpsiyon Kapasitesinin Belirlenmesi
Öğrenciler: Melike Özgüner
Danışman: Dr. Öğr. Üyesi Zehra Yiğit Avdan
2.lik Ödülü:
Proje Adı: Boyar Madde Gideriminde Geri Dönüştürülmüş Karbon Bazlı Malzemenin Adsorpsiyon Kapasitesinin Belirlenmesi
Öğrenciler: Fatih Özsürer
Danışman: Dr. Öğr. Üyesi Zehra Yiğit Avdan
3.lük Ödülü:
Proje Adı: Biyoenerji Kaynağı ve Karbondioksit Yutağı Olarak Synechocystis Mikroalglerinin Değerlendirilmesi
Öğrenciler: Simay Sümeyye Karabey
Danışman: Dr. Öğr. Üyesi Özlem Özden Üzmez
Elektrik – Elektronik Mühendisliği Bölümü
1.lik Ödülü:
Proje Adı: A Self-Driving Car
Öğrenciler: Aslı Zoumpoul, Gamze Aydın, Ömer Faruk Ünalan, Yasin Alptekin
Danışman: Dr. Öğr. Üyesi İsmail Şan
2.lik Ödülü:
Proje Adı: Automated Bacterial Colony Counter from Petri Dish Images
Öğrenciler: Vahi Güner, Mehmet Kaş, Ahmet Hakan Demirel, Ozan Bilgili
Danışman: Prof. Dr. Ömer Nezih Gerek
3.lük Ödülü:
Proje Adı: Switching Power Relays on the FPGA Based System with Visible Light Communication
Proje Ekibi: Murat Daş
Danışman: Dr. Öğr. Üyesi Gökay Bayrak
Endüstri Mühendisliği Bölümü
1.lik Ödülü:
Proje Adı: Otonom Araçlarda Test ve Doğrulama Yöntemleri
Öğrenciler: Esra Kadah, Pınar Sönmez
Danışman: Doç. Dr. Gürkan Öztürk
2.lik Ödülü:
Proje Adı: Hastalık Teşhisinde Yapay Zekâ Teknikleri Kullanılarak Bir Klinik Karar Destek Sistemi
Öğrenciler: Ali Akın Çelik, Göksu Akgül
Danışman: Doç. Dr. Zehra Kamışlı Öztürk
3.lük Ödülü:
Proje Adı: Envanter Doğrulama Sürecinde İş Yükü Dengeleme Rotalama ve İyileştirme Çalışmaları
Öğrenciler: Aylin İçme, Özgenur Altaç
Danışman: Dr. Öğr. Üyesi Banu Güner
İnşaat Mühendisliği Bölümü:
1.lik Ödülü:
Proje Adı: Üç Boyutlu Yazıcı Teknolojisi ile Üretilen Ölçekli Geogrdlerin İncelenmesi
Öğrenciler: Eren Güleç
Danışman: Dr. Öğr. Üyesi Burak Evirgen
2.lik Ödülü:
Proje Adı: Betonarme Yapılarda Perde Elemanı ile Konumunun Etkileri ve Bilgisayar Destekli Kiriş Tasarımı için Kod Geliştirilmesi
Öğrenciler: Mert Kömürcü, Kazım Ayaz, Funda Taş, Ömer Özçam
Danışman: Dr. Öğr. Üyesi Onur Tunaboyu
3.lük Ödülü:
Proje Adı: Dolgularda Zemin Kemerlenme Davranışının Analizi
Öğrenciler: Özkan Karanlık, Hüseyin Değer
Danışman: Dr. Öğr. Üyesi Mehmet İnanç Onur, Arş. Gör. Dr. Eren Balaban
Kimya Mühendisliği Bölümü:
1.lik Ödülü:
Proje Adı: Tavuk Endüstrisi Yan Ürünü ve Atıklarının Temiz Enerji Üretiminde Değerlendirilmesi
Öğrenciler: Cansu Topal, Hussein Ahmad Qulatein, Samauel Ayomıpo Ogu-Egege, Majıd Ali Saad Al-Waeel
Danışman: Prof. Dr. Nezihe Ayas
2.lik Ödülü:
Proje Adı: Kudret Narı Ekstrelerinin Anti Mikrobiyal Özelliklerinin Belirlenmesi
Öğrenciler: Zeynep Eligül, Aylin Şirin
Danışman: Dr. Öğr. Üyesi Suzan Biran Ay
3.lük Ödülü:
Proje Adı: Zift Esaslı Karbon Köpük Üretimi ve Karakterizasyonu
Öğrenciler: Şevval Kayaaltı
Danışman: Dr. Öğr. Üyesi Murat Kılıç
Makine Mühendisliği Bölümü:
1.lik Ödülü:
Proje Adı: Türbin Disk Bölgesi İkincil Akışlarının Modellenmesi
Öğrenciler: Fırat Sezgin
Danışman: Doç. Dr. Tolga Yaşa
2.lik Ödülü:
Proje Adı: Formula SAE Yarış Aracı İçin Enerji Yutucu Eleman Tasarımı ve Optimizasyonu
Öğrenciler: Doğukan Kaya
Danışman: Arş. Gör. Erdem Özyurt
3.lük Ödülü:
Proje Adı: Vertical Parking Systems
Öğrenciler: Oğuz Ünlü
Danışman: Dr. Öğr. Üyesi İrfan Kaya
Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Bölümü:
1.lik Ödülü:
Proje Adı: Determination of Effect of Europium Dopant on Cubic Phase Stabilization and Ionic Conductivity of Solid State Li electrolyte
Öğrenciler: Tuğçe Gül İdinak
Danışman: Prof. Dr. Servet Turan
2.lik Ödülü:
Proje Adı: Improving the Electrical Conductivity and Mechanical Properties of Silicon Carbide by Using Easy Made
Öğrenciler: Kartal Arslan
Danışman: Prof. Dr. Servet Turan
3.lük Ödülü:
Proje Adı: The Effect of Cation Size on the Performence of Solid-State Li-ion Batteries
Öğrenciler: Kübra Acer, Emine Ersezer, Melike Özkul
Danışman: Prof. Dr. Servet Turan
Üniversitemiz web sayfası haber linki:https://www.eskisehir.edu.tr/haberler/muhendislik-fakultesi-13-proje-fuari-ve-yarismasi-kazananlari-belli-oldu-1590856206