Fakülte Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi (26.02.2021)

Mühendislik fakültesi akademik kurul toplantısı 26 Şubat 2021 Cuma günü saat 10:30 ile 12:30 arasında zoom platformu üzerinden gerçekleştirildi. Toplantıya Rektör Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Gürsoy Arslan ve Prof. Dr. Servet Turan, Öğrenci Dekanı Prof.Dr. Müfide Banar, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Kaytakoğlu, Dekan Yardımcıları Dr.Öğr.Üyesi Şener Ağalar ve Dr.Öğr.Üyesi M.İnanç Onur ile fakültede ders veren öğretim elemanları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasında Dekan Prof.Dr. Süleyman Kaytakoğlu, fakültenin personel yapısı, eğitim-öğretim faaliyetleri ve araştırma faaliyetlerinde mevcut durumu gösteren tablo ve grafikler ile, yönetsel faaliyetler, etkinlikler ve uzaktan eğitim süreci ile ilgili bilgiler içeren bir sunum paylaştı.

Rektör Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu, akademik kurul toplantısından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 201-2020 Bahar Dönemi ortasında covid-19 pandemisi nedeniyle başlayan uzaktan eğitim faaliyetleri ile yaşanılan süreç hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gürsoy Arslan, akademik kurul toplantılarının üniversitenin tüm birimlerine yayılması gerektiğini belirtirken, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Servet Turan, üniversitenin strejik planı ile uyumlu olarak performans göstergelerinde artışlar beklediğini dile getirdi.

Öğrenci Dekanı Prof.Dr. Müfide Banar ise sunumda paylaşılan bilgilern çok değerli olduğunu vurgulayarak, organizasyon için teşekkür etti.

Daha sonra akademik kurul toplantısına katılan öğretim elemanlarının görüş ve önerileri alınarak, iletilen çeşitli sorulara cevap verildi.

Toplantı iyi dilekler ile sona erdi.

Akademik Kurul sunumu için tıklayınız.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ.