MAT805-MAT806 ve FİZ105-FİZ106 Dersleri ile İlgili Önemli Duyuru

Fakültemiz Bölümlerinde okutulmakta olan MAT 805 Genel Matematik I (Calculus I),  MAT 806 Genel Matematik II (Calculus II) dersleri ve  FİZ 105 Fizik I (Physics I),  FİZ 106 Fizik II (Physics II) derslerinin 2019-2020 Bahar Dönemi için sınav yüzdeliklerinde Dekanlık yönetimimiz ile derslerin koordinatörleri arasında gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda dersleri veren öğretim üyelerinin onayı ile değişikliğe gidilmiştir.

2.Arasınav yüzdeliği kaldırılarak, ödev yüzdeliği tanımlanmış, final sınavlarının yüzdeliklerinde de değişikliğe gidilmiştir. Öğrencilerimizin mağdur olmaması için Öğrenci bilgi sistemi (ÖĞRBİLSİS) ve Üniversitemiz uzaktan öğretim resmi portalı CANVAS sistemini sürekli kontrol etmeleri gerekmektedir.

Öğrencilerimize tüm resmi duyurular için fakültemiz resmi iletişim kanallarını takip etmeleri gerektiğini hatırlatır, sağlıklı günler ve başarılar dileriz.