ESTÜ Duyurular

10. ÇEVŞEN Etkinliği

Üniversitemiz Eskişehir Teknik Üniversitesi tarafından kabul edilen 'İklim Değişikliğine Uyum Yılı' kapsamında temamızı İklim Değişikliği olarak belirlediğimiz 'İklim Değişmeden, Değişimi Öğren!' Sloganıyla yola çıktığımız bu yıl 10.su düzenlenecek olan Çevre Şenliği'22 etkinliğimizi 27-28 Mayıs'ta gerçekleştiriyoruz. İki gün sürecek olan etkinliğimizin ilk günü Eskişehir Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Seminer Salonu'nda gerçekleştirilecektir. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'ndan İklim Değişikliği Uzmanı Aygün Aktaş, RoyalCert Enerji Verimliliği ve Mühendislik Hizmetleri'nden Yeşil Bina ve Sürdürülebilirlik Uzmanı Elif Erkan, Aselsan A.Ş. EHS Mühendisi Can Sungur’ un katılımlarıyla gerçekleşecek etkinliğimizin ardından okulumuz çim alanında Estü Müzik Grubu, Eskitilmiş Yaz ve Tunç Aydoğmuş Co. sahne alacaktır. 28 Mayıs Cumartesi günü Espark Alışveriş Merkezi önünde gerçekleşecek şenliğimizde ise çeşitli atölyeler, etkinlikler gerçekleştirilecektir. Espark etkinliğimizde Estü Müzik Grubu, Estü Dans Kulübü, Milli İrade İlkokulu ve Eski Kaset sahne alacaktır.

İkramlarla, müzikle ve eğlenceyle süslediğimiz etkinliğe herkesi bekliyoruz 🌿🥳

*27 Mayıs 2022 Cuma günü gerçekleştirilecek olan seminerimize katılanlara sertifika verilecektir.

* Instagram @estucsk'da bulunan link (linktr.ee/estucsk) üzerinden etkinliğe kayıt olabilirsiniz. Etkinlik ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.