3. Öğrenci-Mezun Buluşmaları

Fakültemizin Değerli Paydaşları,

Mezunlarımızla iletişimimizin devamını sağlayabilmek, öğrencilerimizin mezunlarımızın tecrübelerinden faydalanabilmesi, staj, bitirme projeleri, ortak projeler ve olası iş fırsatlarını artıtabilmek adına,  Dekanlık ve Fakülte Mezunlar komisyonumuzun organizasyonuyla “Mühendislik Fakültesi 3. Öğrenci-Mezun buluşmaları” etkinlikleri düzenlenmektedir.

2021- 2022 Bahar dönemini kapsayan etkinlik sürecinde; farklı sektörlerde çalışan mezunlarımızın öğrencilerimizle buluşturulması, deneyimlerini öğrencilerimize aktarması ve öğrencilerimizin sorularına cevap bulmaları hedefleniyor.
Etkinlikler Online olarak Zoom ve Youtube platformlarında gerçekleştirilmektedir. Duyurular için web sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızı takip ediniz. Düzenlenmiş ve planlanan etkinliklere bu dosyadan, etkinlik kayıtlarına bu linkten ulaşabilirsiniz.