2. Öğrenci-Mezun Buluşmaları

Fakültemizin Değerli Öğrencileri, Mezunları ve Akademik/İdari Çalışanları,

Dekanlık ve Fakülte Mezunlar komisyonumuzun organizasyonuyla düzenlenen, 15.07.2020 tarihinde başlayan “Mühendislik Fakültesi I. Öğrenci-Mezun buluşmaları” etkinliklerini 31.08.2020 tarihinde başarılı bir sertifika ve kapanış töreni ile tamamlamış bulunuyoruz. 39 mezunumuzun farklı alanlarda verdikleri 33 adet seminerin kayıtlarına, fakültemiz YouTube kanalından  bu link ile ulaşabilirsiniz.

Geleneksel hale getirmeyi planladığımız bu etkinliklerin 2.'si 01.09.2020-01.06.2021 tarihleri arasında düzenlenmiştir. Mühendislik Fakültesi II. Öğrenci-Mezun buluşmaları” etkinlik sürecinde; farklı sektörlerde çalışan mezunlarımızın öğrencilerimizle buluşturulması, deneyimlerini öğrencilerimize aktarması ve öğrencilerimizin sorularına cevap bulmaları hedeflenmiştir. Etkinlikler Online olarak Zoom ve Youtube platformlarında gerçekleştirilmiştir. Düzenlenen etkinliklerin bilgileri bu dosyada verilmiştir.