1. Öğrenci-Mezun Buluşmaları

Fakültemizin Değerli Paydaşları,

Covid-19 Pandemisi sürecinde, Yaz dönemi boyunca öğrencilerimizle iletişimimizin devamını sağlayabilmek adına Dekanlık ve Fakülte Mezunlar komisyonumuzun organizasyonuyla “Mühendislik Fakültesi 1. Öğrenci-Mezun buluşmaları” etkinlikleri düzenlenmiştir.

15 Temmuz 2020-31 Ağustos 2020 tarihleri arasındaki dönemi kapsayan etkinlik sürecinde; farklı sektörlerde çalışan mezunlarımızın öğrencilerimizle buluşturulması, deneyimlerini öğrencilerimize aktarması ve öğrencilerimizin sorularına cevap bulmaları hedeflenmiştir.
Etkinlikler Online olarak Zoom ve Youtube platformlarında gerçekleştirilmiştir.
Etkinliklerin bilgileri aşağıda verilmiştir. 39 mezunumuzun farklı alanlarda verdikleri 33 seminer kaydına Youtube kanalımızdan  bu linke tıklayarak ulaşabilirsiniz Etkinlik tam listesi bu dosyada sunulmaktadır.