2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi Kurumiçi Yatay Geçiş; Merkezi Yerleştirme Puanı ile Yatay Geçiş; Çift Anadal; Yandal; Disiplinlerarası Yandal Başvuru Sonuçları

2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi Kurumiçi Yatay Geçiş; Merkezi Yerleştirme Puanı ile Yatay Geçiş; Çift Anadal; Yandal; Disiplinlerarası Yandal Programları başvuru sonuçları aşağıda verilmiştir.

- Asil listeden kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 6-7 Şubat 2024 tarihlerinde Fakülte Öğrenci İşleri Biriminde şahsen müraacat ile yapılacaktır.

- Yedek liste için 8-9 Şubat 2024 günü şahsen müracat edilmesi gerekmektedir.

- Listeler ile ilgili sorularınızı muhfakoib@eskisehir.edu.tr adresine e-mail ile iletebilirsiniz.

Yönetmelik linki için tıklayınız.

Kurumiçi Yatay Geçiş başvuru sonuçları için tıklayınız.

Merkezi Yerleştirme Puanı ile Yatay Geçiş başvuru sonuçları için tıklayınız.

Çift Anadal Programı başvuru sonuçları için tıklayınız.

Yandal Programı başvuru sonuçları için tıklayınız.

Disiplinlerarası Yandal Programı başvuru sonuçları için tıklayınız.

Merkezi Yerleştirme Puanı ile Yatay Geçiş Yapan Öğrencilerden Kayıtta İstenen Belgeler

1. 6 adet 4.5x6 ebatta Fotoğraf

2. İkametgah Belgesi (e-devletten alınabilir)

3. Erkek Adaylar için Askerlik Belgesi (e-devletten alınabilir)