2023-2024 Bahar Dönemi Ders Seçimleri

12‒16 Şubat 2024 tarihleri arasında Kayıt Yenileme ve Ders Seçimleri gerçekleştirilecektir.

Öğrenci bilişim sistemi üzerinden ders seçimleri sırasında herhangi bir aksaklık yaşanmaması için linkte verilen açıklamaya uygun olarak işlemler gerçekleştirilmelidir.

EMAT112 Calculus II/Genel Matematik II dersleri için linkte verilen tablodan kontenjanlara uygun olarak "Birim Değiştir seçeneğinden Fen Fakültesi altından" ders seçimi yapılmalıdır.

FİZ106 Physics II/ Fizik II dersleri için linkte verilen tabloda kontenjanlara uygun olarak Birim Değiştir seçeneğinden Fen Fakültesi altından"ders seçimi yapılmalıdır.

FİZ108 Physics Lab II/ Fizik Lab. II dersleri için linkte verilen tabloda kontenjanlara uygun olarak Birim Değiştir seçeneğinden Fen Fakültesi altından"ders seçimi yapılmalıdır.

Fakültemiz bölümlerinde açılan ortak sosyal seçmeli ders listesi linkte verilmiştir.

TAR165, TAR166, TÜR125, TÜR126, İSG401 ve İSG402 dersleri için dersin açılış bilgileri linkte verilmiştir.

Ders seçimlerinde linkte bulunan bölüm akademik ders planları dikkatlice incelenmeli ve kataloglara uygun olarak ders seçimi yapılmalıdır.

Fakülte bünyesinde açılan ortak kodlu derslerin kontenjan artırma talep formu için tıklayınız.  (Bölüm dersleri için Bölüm Başkanlıkları ile iletişime geçiniz.)

Herhangi bir teknik aksaklıkta fakülte öğrenci işleri birimine bilgi verilmelidir. (e-mail: muhfakoib@eskisehir.edu.tr)