2023-2024 Güz Dönemi Ders Seçimleri

25‒29 Eylül 2023 tarihleri arasında Kayıt Yenileme ve Ders Seçimleri gerçekleştirilecektir.

UBYS bilişim sistemi üzerinden ders seçimleri sırasında herhangi bir aksaklık yaşanmaması için linkte verilen açıklamaya uygun olarak işlemler gerçekleştirilmelidir.

EMAT111 Calculus I/Genel Matematik I dersleri için linkte verilen tabloda belirtilen kontenjanlara uygun olarak ders seçimi yapılmalıdır.

FİZ105 Physics I/ Fizik I ve FİZ107 Physics Lab I/ Fizik Lab. I dersleri için linkte verilen tabloda belirtilen kontenjanlara uygun olarak ders seçimi yapılmalıdır.

Fakültemiz bölümlerinde açılan ortak sosyal seçmeli ders listesi linkte verilmiştir.

ESTÜ101 Üniversite Hayatına Giriş dersi Fen Fakültesi Biyoloji Bölüm Başkanlığı altında açılmış olup, almak isteyen öğrenciler ilgili bölümden seçim yapabilirler.

TAR165, TAR166, TÜR125, TÜR126, İSG401 ve İSG402 dersleri için dersin açılış bilgileri linkte verilmiştir.

Ders seçimlerinde linkte bulunan bölüm akademik ders planları dikkatlice incelenmeli ve kataloglara uygun olarak ders seçimi yapılmalıdır.

Fakülte bünyesinde açılan ortak kodlu derslerin kontenjan artırma talep formu için tıklayınız.  (Bölüm dersleri için Bölüm Başkanlıkları ile iletişime geçiniz.)

Herhangi bir teknik aksaklıkta fakülte öğrenci işleri birimine bilgi verilmelidir. (e-mail: muhfakoib@eskisehir.edu.tr)