ESTÜ Duyurular

2024-2025 Güz Dönemi Ders Seçimleri

Akademik takvim uyarınca Kayıt Yenileme ve Kayıt Onayı Tarihleri 16‒20 Eylül 2024, Ekle‒Sil Haftası ise 23‒27 Eylül 2024 olarak belirlenmiştir.

Öğrencilerimizin kayıt onaylarında herhangi bir aksaklık yaşanmaması için linkte verilen açıklamaya uygun olarak işlemler gerçekleştirilmelidir.

FİZ105 Physics I/ Fizik I dersleri için Öğrenci Bilişim sistemi Ders Seçim ekranında Birim Değiştir seçeneğinden Fen Fakültesi "Fizik" bölümünden uygun ders seçimi yapılmalıdır. 

FİZ107 Physics Lab I/ Fizik Lab. I dersleri için linkte verilen ders saatlerine uygun olarak Öğrenci Bilişim sistemi Ders Seçim ekranında Birim Değiştir seçeneğinden Fen Fakültesi "Fizik" bölümünden uygun ders seçimi yapılmalıdır. 

Fakültemiz bölümlerinde açılan ortak sosyal seçmeli ders listesi aşağıda linkte verilmiştir.

ESTÜ101 Üniversite Hayatına Giriş dersi yalnızca 1.sınıf öğrencileri için açılmıştır. Üst sınıfların dersi kesinlikle almaması gerekmektedir.

TAR165, TAR166, TÜR125, TÜR126, İSG401 ve İSG402 dersleri için dersin açılış bilgileri aşağıda linkte verilmiştir. 

Ders seçimlerinde Bölüm akademik ders planları dikkatlice incelenmeli ve kataloglara uygun olarak ders seçimi yapılmalıdır.

Fakülte bünyesinde açılan ortak kodlu derslerin kontenjan artırma talep formu için tıklayınız.  (Bölüm dersleri için Bölüm Başkanlıkları ile iletişime geçiniz.)

Herhangi bir teknik aksaklıkta fakülte öğrenci işleri birimine bilgi verilmelidir. (e-mail: muhfakoib@eskisehir.edu.tr)

 

Fakültemizde açılan ortak kodlu dersler bilgisi için tıklayınız.