Azami Sürelerini Dolduran Son Sınıf Öğrencilerinin Dikkatine

Eskişehir Teknik Üniversitesi Eğitim-Öğretime Devam Eden Öğrencilerden Azami Süre Sonunda Mezun Olamayan Önlisans - Lisans Öğrencilerine Verilen Ek Sınav Esasları kapsamında; azami öğrenim süresini dolduran ve belirtilen şartları sağlayan son sınıf öğrencilerine uygulamalı derslerin nitelikleri gözetilerek; hiç almadığı, devamsızlıktan kaldığı, harf notuyla başarısız olduğu bütün derslerden iki ek sınav hakkı verilecektir.

Azami öğretim süresini dolduran öğrencilerimizin işlemlerini herhangi bir hataya yer vermeksizin tamamlayabilmek için işlem süreçleri aşağıda maddeler halinde belirtilmiştir:

1. İlgili öğrenciler “Başvuru Dilekçesi”, “Kontrol Tablosu” ve transkripti ile birlikte Akademik danışmanlarına başvuracaklardır.
  2. Akademik danışmanı tarafından transkripti incelenen ve onaylanan belgeler öğrenci tarafından Fakülte Öğrenci İşleri Birimine en geç 2 Şubat 2024 Cuma günü mesai bitimine kadar teslim edilecektir.
  3. Başvurusu kabul edilen öğrencilerin isimleri ve sınav programı fakülte web sayfası üzerinden 6 Şubat 2024 Salı günü ilan edilecektir.
  4. Sınav harç ücreti bilgisi için fakülte öğrenci işlerinden bilgi alınması gerekmektedir.
  5. Ek Sınavlar 08-09 Şubat 2024 tarihlerinde fakültemizde gerçekleştirilecektir.