ESTÜ Duyurular

Borusan Alpha Staj İlanı

Merhaba Değerli Öğrenciler,

Borusan Alpha Staj programını sizlere sunmaktan mutluluk duyuyoruz! Borusan Alpha Staj programı, sektöründe öncü bir kuruluş olan Borusan Holding'in bir parçası olarak, geleceğin liderlerini yetiştirmek ve onlara önemli iş deneyimleri sunmak amacıyla düzenlenen bir staj programıdır.

Siz değerli öğrencilerimizin ilgisini çekecek bir pozisyon için önemli detayları paylaşmak istiyoruz. Borusan Oto'nun satış ve pazarlama departmanında yer alacak stajyer adaylarını arıyoruz. Görev tanımı aşağıdaki gibidir:

Pozisyon: Satış Sonrası Hizmetler Departmanı - Servis Destek Stajyeri
Görev Tanımı: Servis planlaması ve süreçler ile ilgili istenilen konularda (rapor, dosya, takip aramaları vb.) destek vermek.
Çalışma Lokasyonu: Tarsus – Adana ikamat mecburi
Staj Süresi: Haftanın 2-3 günü, Eylül 2024 - Haziran 2025 tarihleri arasında.

Bu pozisyonda görev alacak stajyer adaylarından beklediğimiz nitelikler:
  • Makine, Otomotiv, Endüstri, Elekt-Elektronik, Bilgisayar bölümünde 3. veya 4. sınıfa geçen öğrenci olmak,
  • İşbirliği ve iletişim becerilerine sahip olmak,
  • Sorumluluk alabilme ve takım çalışmasına yatkın olmak,
  • Tarsus - Adana bölgesinde ikamet etmek veya bu bölgede staj yapabilecek durumda olmak.

Şu an için ilanımız aktif değil, ancak staj yapmak isteyen öğrenciler için bir fırsat sunuyoruz. Başvuru yapmak isteyenler aşağıdaki mail adresimize yazarak bizi bilgilendirebilir.

İletişim Bilgileri:

Unutmayın, Borusan Alpha Staj programı sizin kariyerinizdeki önemli bir adım olabilir. Biz, Grafton İşe Alım ve Danışmanlık Firması olarak, bu süreçte sizlere destek olmaktan ve yolculuğunuzda sizinle birlikte olmaktan heyecan duyuyoruz!