Fakültemiz Yeni Öğrencilerinin Kayıt Heyecanı

Fakültemiz bölümlerine 2023 Yükseköretim Kurumları Sınavı (YKS) sonucu yerleşme hakkı kazanan yeni öğrencilerimizin kayıtları dekanlığımız tarafından oluşturulan Kayıt Ofisinde gerçekleştirilmektedir.  Öğrencilerin 28-30 Ağustos 2023 tarihleri arasından E-devlet üzerinden elektronik kayıt imkanı olduğu gibi, 28 Ağustos 2023‒ 01 Eylül 2023 tarihleri arasında fakültemiz kayıt ofisinde yüz yüze kayıt imkanı da bulunmaktadır.

Aileleri ile birlikte yerleştikleri fakültelerini, bölümlerini görmek amacıyla yüz yüze kayıt için gelen yeni öğrencilerimiz, görevli personelimiz tarafından karşılanmakta, işlemleri hızlı bir şekilde tamamlanmakta ve varsa merak ettikleri konularda bilgiler verilmektedir. Kayıt ofisimizin çalışmalarından memnuniyetlerini dile getiren yeni öğrencilerimiz ve aileleri, teşekkür ve takdilerini ileterek bölümlerini ve şehri tanımak üzere dekanlığımızdan ayrılmaktadırlar.

Bu arada yoğun ilgi ile kontenjanları dolan bölümlerimizde kayıt işlemleri ise 30 Ağustos itibari ile %98,33 oranında tamamlandı. Kayıt işlemlerinin son günü olan 1 Eylül 2023 Cuma günüe kadar tüm kayıtların tamamlanması beklenmektedir.