Rapor Teslim Tarihleri Güncellendi! 15. Proje Fuarı ve Yarışması ve 3. Öğrenci Konferansı

15. Proje Fuarı ve Yarışması 30 Mayıs 2022 tarihinde EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Fuaye Alanında, 3. Öğrenci Konferansı ise proje fuarında her bölümden ilk üç dereceye giren grupların sunumlarıyla 31 Mayıs 2022 tarihinde Eskişehir Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Seminer Salonu'nda düzenlenecektir.

Yarışmaya katılacak öğrencilerin bu bağlantıdaki örnek dosya içeriklerini hazırlamaları gerekmektedir.

• Öğrencilerimiz posterlerini 19 Mayıs 2022 Perşembe günü 23:59'a kadar bölüm etkinlik komisyonu üyeleri ile iletişime geçerek teslim etmeleri gerekmektedir. Toplu basım işlemlerine başlanacağı için bu tarihe kadar teslim edilen posterler dekanlık tarafından basılacaktır.
  • 19 Mayıs'a projelerini yetiştiremeyen ya da posterlerini kendileri bastırmak isteyen öğrencilerimiz, 60 cm x 90 cm boyutunu bozmamak kaydıyla posterlerini kendileri bastırarak  26 Mayıs saat 13.00'a kadar posterlerini fakülte sekreterliğimize teslim edebilirler.
  • Özet, video ve tanıtıcı sunum dosyası 26 Mayıs saat 13.00'a kadar bölüm etkinlik komisyonuna iletilmelidir. Jüri değerlendirmesine toplu halde iletileceğinden bu dosyaların da gecikmemesi önemlidir.
  • Değerlendirme kriterleri için tıklayınız. Poster ve sunum dosyaları hazırlanmadan önce değerlendirme kriterlerinin incelenmesini tavsiye ederiz.
  •  Etkinlik komisyonu üyeleri ve iletişim bilgilerine bu dosyadan ulaşabilirsiniz. Etkinlik için detaylı bilgiye mfprojefuari.eskisehir.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
  • Proje kitapçığına bu dosyadan ulaşabilirsiniz.

EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi:

Organize Sanayi bölgesi Eğitim Cad. No:2 Odunpazarı/ESKİŞEHİR