Üniversite Voleybol Takımları Seçmeleri (15.11.2023)

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Doç.Dr. Celil KAÇOĞLU, 2023- 2024 öğretim döneminde Üniversiteler arası düzenlenecek olan Voleybol Şampiyonalarına yönelik kadın ve erkek voleybol takımlarına katılmak isteyen ve voleybol sporcusu olan öğrencilerimizin ve takımımızı temsil edebilecek yetenekte olanların belirlenmesi için önceki yıllarda takımın idareci ve antrenörü olması münasebetiyle tarafınca ve ayrıca voleybol uzmanlığı olan Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Dilek YALIZ SOLMAZ ve Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesinde görevli olan Hava Trafik Kontrolörü Kaan TAKIL ile birlikte 15 Kasım 2023 Çarşamba günü Eskişehir Teknik Üniversitesi Spor Salonunda seçmelerin yapılması planlanmaktadır.