15. Proje Fuarı ve Yarışması ve 3. Öğrenci Konferansı

15. Proje Fuarı ve Yarışması 30 Mayıs 2022 tarihinde EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Fuaye Alanında, 3. Öğrenci Konferansı ise dereceye giren öğrencilerin sunumlarıyla 31 Mayıs 2022 tarihinde Eskişehir Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Seminer Salonu'nda düzenlenecektir.

Yarışmaya katılacak öğrencilerin bu bağlantıdaki örnek dosya içeriklerini hazırlayıp en geç 19 Mayıs 2022 Perşembe günü 23:59'a kadar bölüm etkinlik komisyonu üyeleri ile iletişime geçerek teslim etmeleri gerekmektedir (Basım işlemlerine başlanacağı için bu tarihten sonra belge kabulü kesinlikle yapılamayacaktır.). Etkinlik komisyonu üyeleri ve iletişim bilgilerine bu dosyadan ulaşabilirsiniz. Etkinlik için detaylı bilgiye mfprojefuari.eskisehir.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.