ESTÜ'den Haberler

EMSA Jeneratör Firması ile Potansiyel İşbirlikleri Değerlendirildi

EMSA Jeneratör Firması ile Potansiyel İşbirlikleri Değerlendirildi

                                                                                                                                                                                                                            16-02-2024

Emsa Jeneratör firması (https://www.emsa.gen.tr), İnsan Kaynakları Direktörü Hüseyin Şenel ve ekibiyle birlikte Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Hanife Apaydın Özkan, Porsuk Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Süleyman Kaytakoğlu, Kariyer Gelişimi ve Öğrenci Destek Birimi Müdürü Doç. Dr. Emre Çimen ve ekibinin ev sahipliğinde fakültemizi ziyaret etti.

Görüşmede özellikle mühendis adayı öğrencilerimiz için eğitim-öğretim, staj ve proje kapsamında yapılabilecek işbirlikleri ve çalışmalar üzerinde durularak, bu işbirliklerinin öğrencilerin kariyer gelişimine nasıl katkı sağlayabileceği ve sektöre nasıl değer katabileceği üzerine değerlendirmeler yapıldı.

Hem Fakültemiz hem de EMSA Jeneratör firması için ortak hedeflerin belirlendiği ve işbirliğinin ilk adımlarının atıldığı oldukça verimli geçen toplantıda gelecekteki işbirliği adımları için bir yol haritası oluşturularak ilk planlamalar yapıldı. Taraflar arasında yakın bir işbirliği ve uzun vadeli ortaklık hedefiyle, planlanan projelerin başarıyla hayata geçirilmesi amaçlanıyor.