Eryiğit Tıbbi Cihazlar A.Ş. Fakültemizi Ziyaret Etti

1 Mart 2024
Eryiğit Tıbbi Cihazlar A.Ş., Mühendislik Fakültesi'ni Ziyaret Ederek İşbirliği Olanaklarını Değerlendirdi"
Eryiğit Tıbbi Cihazlar A.Ş., geçtiğimiz günlerde Mühendislik Fakültesi'ne yapmış olduğu ziyarette, şirketin ürün ve hizmetlerini tanıtan bir sunum gerçekleştirdi. Kariyer Gelişimi ve Öğrenci Destek Birimi yöneticilerinin de katıldığı toplantıya, fakültemizin tüm bölümleri de ilgili öğretim üyeleri ile temsil edildi. Oldukça keyifli geçen toplantıda, olası işbirliği fırsatları değerlendirildi. Görüşmeler sonucunda, Eryiğit Tıbbi Cihazlar A.Ş.'nin ihtiyaçları ile fakültenin yetkinlikleri doğrultusunda gelecekte yapılacak ortak çalışmalara destek verilmesi ve bu doğrultuda bir planlama sürecinin başlatılması kararlaştırıldı.
Bu ziyaret ve toplantının, her iki taraf için de işbirliği ile yürütülebilecek AR-GE projeleri geliştirme açısından önemli bir başlangıç olması hedeflenmektedir.