ESTÜ'den Haberler

ESTÜ Mühendislik Fakültesi’nde Çimsa Teknoloji ve Etki Merkezi

ESTÜ Mühendislik Fakültesi’nde Çimsa Teknoloji ve Etki Merkezi

 

Eskişehir Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, ÇİMSA yetkililerinin katıldığı önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı. ÇİMSA İnsan Kaynakları ve Sürdürülebilirlik Genel Müdür Yardımcısı Tuğba Çörtelekoğlu, ve Eskişehir Fabrikası yönetim ekibi fakültemizi 13 Mayıs 2024 pazartesi günü ziyaret ederek 2024 yılında başlatılması planlanan “Teknoloji ve Etki Merkezi” projesini tanıttı.

Toplantıya, üniversitemizi temsilen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Onur Kaya, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hanife Apaydın Özkan, Öğrenci Gelişim ve Kariyer Destek Birimi Müdürü Doç. Dr. Emre Çimen ve ESTÜ IEEE klübü başkanı Berkay Şahin Katıldı.

Toplantıda Sabancı Holding’in Gençlik Seferberliği kapsamında, ÇİMSA tarafından üniversitemizde kurulması planlanan “Teknoloji ve Etki Merkezi” projesinin hedefleri, projenin yol haritası ve katılımcıların beklentileri paylaşıldı.

Oldukça verimli geçen toplantıda, ESTÜ ve ÇİMSA olarak projenin başarılı bir şekilde hayata geçirilmesi için yapılacak çalışmalar planlandı. Toplantı sonrasında, fakültemizdeki proje ofisleri de ziyaret edildi. Taraflar, yakın işbirliği ve uzun vadeli ortaklık hedefiyle projenin başarıyla hayata geçirilmesini amaçlıyor.