Mühendislik Fakültesi IEEE Öğrenci Kolu Koordinatörlüğünde ÇİMSA'yı Ağırladı

23 Şubat 2024

Eskişehir Teknik Üniversitesi IEEE Öğrenci Kolu, ÇİMSA iş birliği ile kariyer odaklı bir etkinlik düzenleyerek geleceğin mühendislerini sektör liderleriyle buluşturdu.

Mühendislik Fakültesi ev sahipliğinde düzenlenen kariyer sohbetleri etkinliğine, ÇİMSA  yetkilileri ve Elektrik-Elektronik, Makine, Malzeme Bilimi ve Kimya mühendisliği bölümlerinden öğrenciler yoğun ilgi gösterdiler.  Etkinlikte öğrenciler ÇİMSA'nın deneyimli lider ve yöneticileriyle yüz yüze gelerek, sektör hakkında merak ettikleri soruları sorma ve değerli deneyimlerden faydalanma şansı buldular.

Etkinlik öncesinde Mühendislik Fakültesi Dekanlığı ve ÇİMSA arasında da geleceğe yönelik işbirliği fırsatlarının değerlendirildiği verimli bir görüşme gerçekleştirildi.  Devam eden süreçte, IEEE Eskişehir Teknik Üniversitesi Öğrenci Kolu ‘nun koordinatörlüğünde öğrencilerimizin ÇİMSA tarafınca yürütülmekte olan Build-On Programı na dahil olması sağlanarak,  öğrencilerimizin teorik bilgilerini pratikte deneyimleyebilecekleri uzun dönem staj ve proje çalışması imkanlarından faydalanması  hedeflenmektedir.