ESTÜ'den Haberler

Mühendislik Fakültesinde 2023 Yılı Hizmet Ödülleri Töreni Gerçekleştirildi

Mühendislik Fakültesinde 2023 Yılı Hizmet Ödülleri Töreni Gerçekleştirildi

Eskişehir Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Hizmet Ödülleri Töreni 27 Aralık 2023 Çarşamba günü Mühendislik Fakültesi Dekanlık Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Bu yıl 12’incisi düzenlenen törene; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sayın Onur KAYA, Prof. Dr. Sayın Yunus ÖZDEMİR, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın Hanife APAYDIN ÖZKAN, fakülte öğretim elemanları ve idari personeli katıldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Yunus ÖZDEMİR ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın Hanife APAYDIN ÖZKAN’ın konuşmalarıyla başlayan törende; Mühendislik Fakültesinde 2021-2023 yılları arasında Dekan  olarak görev yapan Prof. Dr. Sayın Onur KAYA, Dekan Yardımcısı olarak görev yapan Doç.Dr. Sayın Emre ÇİMEN ve Doç. Dr. Sayın Elif Begüm ELÇİOĞLU’na plaketleri Dekan Prof. Dr.  APAYDIN ÖZKAN tarafından takdim edildi. 

Mühendislik Fakültesinde 30., 20. ve 10. hizmet yılını tamamlayan personele plaketlerinin, 2023 yılında göreve başlayan personele de rozetlerinin takdim edildiği tören, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

Resimler ve üniversite web sitesi haber linki için tıklayınız.