Etkinlikler

Dekanlık ve Fakülte Toplantı Salonları Rezervasyonları için Feyza Nur ÖZDEMİR (Dahili 8082), Çevre Sorunları araştırma ve Uygulama Merkezi Rezervasyonları için Kevser YILMAZLARDAN (Dahili 8757) ile iletişime geçiniz.

Salonlarımız:

Fakülte Seminer Salonu (160 kişilik)

Dekanlık Toplantı Salonu (30 kişilik)

Dekanlık Camekan Oda (10 kişilik)

Çevre Müh. Toplantı Odası (15 Kişilik)

Çevre Sorunları Arş. ve Uyg. Mrk. Seminer Salonu (50 Kişilik)

Çevre Sorunları Arş. ve Uyg. Mrk. Toplantı Odası (15 Kişilik)

Etkinlik mekanını talep edecek akademik/idari personelimiz için süreç aşağıdaki şekilde tanımlanmıştır.

1. Etkinlik sorumlusu tarafından; yetkili personel ile irtibat kurulup, talep edilen mekanın etkinlik tarihi ve saatindeki müsaitlik durumunun sorgulanması ve müsait olduğu durumda Ön Rezervasyonun yaptırılması.

2. Etkinlik sorumlusu tarafından; Ön rezervasyon işleminden sonra Fakülte sayfamızda bulunan “Etkinlik bilgi formu”nun doldurulması ve EBYS üzerinden dekanlığa iletilmesi.

3. EBYS’den gelen evrağın yetkili personele sevk edilmesi ve yetkili personel tarafından, kesinleşen rezervasyonla ilgili etkinlik sorumlusuna bilgi verilmesi.

Not1: “Etkinlik bilgi formu”nun gönderilmediği durumlarda kesin rezervasyon yapılmayacaktır.

Not2: Tarih çakışması olan durumlarda; Rektörlüğümüzün talepleri öncelikli olarak değerlendirilecektir.

FAKÜLTE SEMİNER SALONU ETKİNLİK PROGRAMI

Etkinlik Kayıt Formu: https://forms.gle/fTvw19LAzdEGACTv6

Geçmiş etkinlikler için tıklayınız.